mandag den 10. september 2012

Værtsfamilie, skole og NYC!

Har abandoned denne blog lidt det sidste stykke tid, men jeg er nu up and running igen!

Værtsfamilie
Jacob fra Explorius ringede d. 1 september og sagde at jeg havde fået velkomst familie i Graham, Washington! Min familie består af en mor: Terri, en far: Matthew, en dreng på 12: Devyn og en datter på 17: Riley. De har også 2 hunde, en stor gammel og en lille fed(den er VILDT tyk).
Min skole hedder Graham-Kapowsin High School (aka. GK High school) og den er kææææmpe stor! Skal nok ende med at fare vild et par gange...New York:
Alle elever som rejser med explorius har soft landing camp i New York, hvilket betyder at med får 2 hele dage i New York sammen med andre udvekslings studenter fra henholdsvis Norge, Finland og Sverige. Vi var 5 danskere, 4 svenskere og 1 fra finland.
Vi startede allerede med at være forsinket i København lufthavn, da der var noget i vejen med motorene... Det tog ca. 2,5 time at fikse det... Da vi endelig landede i New York, omkring 4-5 timer forsinket kørte vi bare direkte til hotellet, hvor vi hyggede med de andre exploriusser.
Dag 1. startede ud med Starbucks, yaaay! Derefter kørte vi rundt i NYC og så bla. Time Square, 5th avenue, Rockefeller Center, Central Park, Saint Patricks Cathedral og en masse ander ting. Derefter fik vi lov til at shoppe og hygge i et par timer.
Dag 2. startede med traditionel New Yorker morgen mad, 'bagel with a schmear' (hvilket er en bagel med cream cheese). Derefter så vi China Town, Little Italy, Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge, Soho, Ground Zero og mange andre ting. Derefter fik vi igen lov til at shoppe!
Bagefter tog vi ligsom dagen før bare tilbage til hotellet og hyggede og var i poolen.
Hver aften spiste de fleste af os aftensmad sammen, hvilket førte til at vi fik talt massere af svensk! Jag tycker det är jättebra!
Dag 3. var dagen hvor alle skulle vidre ud til deres værtsfamilier. Flyveturen fra New York til Seattle var ret lang, især når man har en amerikaner ved siden af som godt kan lide at tale om landskabet... jeg prøvede bare at læse mit blad, men han afbrød hele tiden, så det blev ikke rigtig til noget..men jeg kom da frem! fandt også ud af at flyet var forsinket fordi Obama åbentbart var i samme lufthavn, så alle fly skulle vente på at lette ind til han var lettet.
Jeg er nu hos min værtsfamilie og jeg har det godt. Jeg starter skole imorgen som sophmore, hvilken svare til 10'ende eller 1.g. Skolen er som sagt ret stor, så det skal nok blive sjovt at finde rundt...

Idag har vi registreret mig i skolen, været i target(aahh, den er awesome), været i AT&T (for at finde ud af at min Iphone ikke kan virke her, så nu har jeg fået en vildt fed klap telefon.....) og det er vidst pretty much det. Ligger nogle billeder ind fra New York neden under.
Ahhhh, ONE DIRECTION PÅ EN TAXI!!

Julie og Rikke med Frihedsgudinden i baggrunden
Fredrik og Fredrik, det är jättebra!

Gruppebillede i Brooklyn!

Spooning med Julie, Fredrik, Anton, Fredrik, Mig og Rikke

Time Square
Abercrombie på 5th avenue! Mig, Julie, lækker mand, Rikke.
Og sidst men ikke mindst min utrolig...pæne....telefon.

Det var vidst alt for nu! (undskylder på forhånd hvis der er nogle stavefejl..)
- Matilde xx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar