fredag den 30. november 2012

spirit week and crazy day!

I denne uge har vi haft "Spirit Week". Det er en uge hvor hvor hver dag er et forskelligt tema. Mandag var Pyjamas day, så mange kom i snuggies og onesie/one piece. De fleste lignede store babyer, men who cares.
Tirsdag var imitate a teacher day, Ondag var  Nerd Day, Torsdag var basketball short/Jersey og idag var animal/safari day.
The fact at det var spirit week havde ikke noget at gøre med det der skete idag, men følte bare lige at jeg ville sige det.
Men idag var det åbentbart 
1) Folk der drak alkohol på skolen (hvilket er strengt forbudt her ovre)
2) Folk der kom op og slås (der var gået rygter om at efter skole ville der være en 'big fight', ingen vidste hvem og hvor, men der var omkring 5 politimænd som holdt vagt, og alle lærerne forsøgte at få alle elever væk fra gangene så ingen kunne slås.. men det lykkedes åbentbart alligevel?)
3) Der var 'drug dogs' på skolen idag, og jeg hørte rygter om folk der havde stoffer på sig (det skal siges at stoffer blandt unge er ret normalt her ovre)
4) Der gik rygter om at en elev havde taget en pistol med i skole (tror ikke det er rigtigt, for skolen ville være i lockdown hvis nogle havde en pistol)
5) og sidst men ikke mindst, 2 personer blev taget i at have sex på skolen (jeez.. awkward)

anyways følte idag har været en ret underlig og crazy dag, så ville bare lige lave et kort indlæg.

ps. i er velkomne til at snapchatte' mig! @Matilde_96 woop go snapchat!

-Matilde xx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar