søndag den 21. oktober 2012

Homecoming, Church & Seattle!

Siden sidst har jeg været til Homecoming. Det er pretty much bare en skole fest/dans, (google det hvis i vil have detaljer). Mig og nogle af mine venner gjorde os klar sammen og så blev vi hentet af vores homecoming dates. De fleste tager ud og spise inden eller efter dansen, så vi tog på Applebee's inden vi tog hen på skolen, det var virkelig yummy! Selve dansen/festen var sjov nok, men da jeg ikke er den store danser i offentligheden stod jeg bare og snakkede med mennesker det meste af tiden. (det skal lige siges at amerikanere ikke har nogle grænser på en dansegulv.... de danser helt vildt dirty!)
Alex, Korina, Kayla, mig og Santiago
Swaggie!

Korina, Kayla og mig
 
Santiago, mig, kayla, korina og alex.


Har også været i Seattle! det var vildt awesome! Var blandt andet oppe i "the space needle" hvilken er en virkelig høj bygning, så når man står på toppen har man udsigt over hele Seattle.
Vi var også på Pine Place market hvor mig og Riley(min host søster) fandt nogle herre awesome tyggegummi pakker! Havde lyst til at købe dem alle sammen, men købte kun det aller mest awesome pakker! (billeder nedenunder).
Eftersom Starbuck er 'originated' i Seattle kan man jo ikke undgå at se en på hver gade hjørne! Vi så også en af det aller første starbucks! det var dog en monster lang kø, så vi købte ikke noget der.
Vi var også ved en bager hvor de solgte "danish", altså winerbrød, så dem købte vi lige nogle af!
The space needle

seattle!

Starbucks

Tyggegummi pakkerne

TARGET!!! 
Elsker den butik, haha den er lidt ligesom føtex/bilka bare meget større og meget mere awesome!


Sidst men ikke mindst kirke........
Amerikanerne gør meget ud af at gå i kirke! heldigvis bor jeg hos en familie som ikke går så tit, men idag var så min første gang i kirke. Altså... kirke er kirke, om du er i Danmark eller USA, så er kirke altså bare ikke sjovt. Det er heldigvis kun en time, og jeg kendte nogle af dem der var der, men jeg er virkelig glad for at de ikke går i kirke hver søndag!!

Det var vidst alt for nu!
- Matilde xx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar